Du er her:

"Sommerkoncerter i Nordsjælland 2018"

Som en tilbagevende tradition byder musikfestivalen Sommerkoncerter i Nordsjælland igen i år velkommen til en lang række gratis koncerter i Gribskovs smukke kirker.

Sommerkoncerter i Søborg kirke:

Torsdag den 12 juli spiller den spanske organist Miguel Bernal musik af J.S. Bach, W.A. Mozart, Max Reger, L .Vierne.
Søndag den 15 juli kan man høre den kun attenårige violinstuderende spille musik af J.S Bach, W.A Mozart, A. Dvorak akkompagneret af kirkens organist Henning Nielsen.
Søndag den 22 juli- " Spir festival" der som en underafdeling af - ”Nordsjællands Sommerkoncerter”. har som mål er at formidle koncerter med musikere og komponister der arbejder med elektronisk musik, elektroakustisk musik, improvisation og lydkunst. Ved koncerten kan man høre en uropførsel med og af Simon Christensen og værker af Jakob Riis, basun, elektronik, perkussionVenitilator m.m.
Tirdag den 31 juli er der i samarbejde med Tisvilde Højskole, koncert med pianisten Nina Kavtaradze. Hun spiller musik af W.A. Mozart, F. Liszt og F. Chopin.

Alle koncerter er gratis og begynder kl. 20.00, der ligger foldere i alle kirker og biblioteker.

Hele festivalprogrammet kan også ses på: www.kirkemusikgribskov.dk

Del dette: